Dress up Thursday campagne van We Fashion

We Fashion

Je hebt de beelden ongetwijfeld gezien als je afgelopen weken in de trein hebt gezeten: de nieuwe campagne van We Fashion. Met de slogan ‘Dress up Thursday’ sluit We Fashion perfect aan bij de laatste trends op straat. Pantalons en complete slim fit pakken zie je veel op straat. Die Scandinavische trend van strak en minimalistisch gekleed gaan is een fijne trend om mee in zee te gaan.

Voorheen droeg je een pak, mits deze niet verplicht was op je werk, alleen op bepaalde gebeurtenissen. Maar met deze nieuwe invloeden is het juist heel normaal om een pak te dragen. En dan praten we niet over een driedelig pak met das, pochet en manchetknopen, maar juist een slim fit pak gecombineerd met een shirt en witte sneakers.

Dress up Thursday

Ik heb (helaas) geen baan waarbij ik in pak dien te verschijnen. Soms vind ik dit jammer, omdat ik groot liefhebber van die stijl ben (en wellicht iets teveel Suits heb gekeken). Maar met deze slim fit pakken van We Fashion ben ik wel in staat om goed verzorgd de deur uit te gaan, zonder dat men denkt dat ik op de Zuidas werk. Op onderstaande foto heb ik een roze coltrui als basis aangetrokken, om toch nog een beetje kleur aan de outfit te geven.

We Fashion

Ik merk aan mezelf dat ik tegenwoordig veel meer met een minimalistische stijl de deur uit ga. Voorheen droeg ik vaak een grijze of zwarte slim jeans, maar deze heb ik allemaal ingeruild voor pantalons. Deze zitten echt fantastisch, en de moderne pantalons zijn vaak iets korter, waardoor het met een sneaker helemaal hip is.