Deze strakke werkplek showt waarom The Surface Studio de iMac kan verslaan

 

Sinds het uitbrengen van de eerste iMac heeft Apple al de kaarten in handen als het gaat om design. Er zijn maar weinig spelers op de markt die ook maar een beetje in de buurt komen van hun ontwerpen. En ik moet zeggen, subjectief gesproken, dat Apple iedereen weggeblazen heeft. Niet voor niks zijn creatieve bureaus, PR bureaus, maar ook bibliotheken en winkeliers overgestapt naar een strak design op tafel. Het werkt niet alleen ontzettend fijn, maar het oog wil ook wat. En dat is nou net waarom Apple zo groot is geworden.

(lees verder onder de foto)

Uitzicht vanaf werkplek The Surface Studio

Toch, als we verder kijken dan onze subjectieve neus lang is, proberen andere spelers her en der wel wat qua design in de buurt te komen. Microsoft met The Surface Studio bijvoorbeeld; sinds de aankondiging vorig jaar zijn er alleen maar positieve berichten naar buiten gekomen, want het is een staaltje vakmanschap tussen hardware en design. het schijnt zelfs dat menig Apple enthousiastelingen zijn overgestapt naar The Surface Studio, maar die officiële cijfers zijn nog niet door het cbs berekend..

Check het filmpje van The Surface Studio

In this case ging het erom of The Surface Studio qua design in je kantoor zou passen, want Reddit gebruiker Caliform uploade zijn werkplek naar het populaire r/Battlestations en kreeg daar ontzettend positieve reacties op. So the question is yours: zou jij deze inruilen voor je iMac?