Online.nl is mijn favoriete app voor onderweg

Online.nl

Als zelfstandig ondernemer ben ik vaak onderweg. Afspraakje hier, afspraakje daar. En hoewel ik in een grote stad met veel werkgelegenheid woon, heb ik 50% van de meetings buiten de stadsgrenzen. Als vervoersmiddel beschik ik over een motor, maar mijn voorkeur geniet toch vaak de trein. Het is het moment om even onzichtbaar te zijn in een grote mensenmassa. Lekker ontspannen met een cappuccino en een tv programma terugkijken. Hiervoor gebruik ik de TV app van Online.nl.

De tijd van werken tussen 9 en 5 is niet voor mij weggelegd. Ik begin met werken als ik ontbeten heb (vaak 07:30 uur), en stop wanneer ik het tijd vind om te stoppen. In de praktijk is dat vaak ’s avonds laat, want ik ben veel te perfectionistisch om klaar te zijn. Aan de andere kant geeft mij dat ook de mogelijkheid om tussen de middag wat ontspanning te pakken. Vaak kijk ik dan een tv programma op mijn iPhone of iPad. Op al mijn devices (2x iPhone, iPad en Macbook) heb ik de TV app van Online.nl, en dat vind ik een groot voordeel. Soms is het makkelijker (bijvoorbeeld in de trein) om tv te kijken op je iPhone. Dat scheelt wat pottenkijkers als ik hilarische wegkijk-programma’s zoals ‘We zijn er bijna’ opzet. Maar als ik thuis werk vind ik een iPhone scherm weer net te klein en pak ik de iPad.

Behalve voor een mooie voetbalwedstrijd neem ik niet de tijd om tv te kijken op het moment dat een programma wordt uitgezonden. We leven in 2017, dus daar hebben we ook geen noodzaak meer toe. Onze generatie biedt ons de mogelijkheid om programma’s op te nemen, terug te kijken via Programma gemist of Tv gemist en te pauzeren wanneer dit mij uitkomt. Zo deed ik er laatst een kleine 4 dagen over om een programma van 55 minuten terug te kijken. Niet ideaal, maar ach, het kan. De app onthoud gewoon waar ik gebleven ben, dus bij een kort ontspanningsmomentje druk ik snel op afspelen.

Op dit moment is natuurlijk het EK voor vrouwen bezig in ons land. ‘We’ doen het gelukkig ontzettend goed en dat volg ik dan weer allemaal op m’n iPhone. De foto bij deze blog maakte ik onderweg naar huis terwijl  de vrouwen net gescoord hadden!

Conclusie?

Ben je ook vaak onderweg, of vind je het gewoon lekker om niet gebonden te zitten aan je veel te grote tv scherm? Dan raad ik zeker de TV app van Online.nl aan. Start een programma tijdens je treinrit en kijk ‘m s’ avonds thuis af op je tablet. Het synchroniseert ontzettend makkelijk en snel! Het abonnement afsluiten was ook zo gepiept. Zelf heb ik gekozen voor deze. Let me know als je meer weer wil weten over de app, en delen van ervaringen mag natuurlijk altijd!