Hoofdstad kleurt blauw tijdens Amsterdam Denim Days 2017

Van 17 t/m 23 april aanstaande kleurt onze hoofdstad weer blauw voor het internationale denimfestival Amsterdam Denim Days. Het openbare evenement (Blueprint Festival) wordt wederom gehouden op het Westergasfabriekterrein. Dit is een tweedaags festival die denimhelden in de schijnwerpers zet voor het grote publiek, van iconische producenten en legendarische personalities tot cultdesigners. Daarnaast zijn er workshops, live muziek, interactieve displays en een Bigger & Better Denim Market.

What to do..

De Amsterdam Denim Days is een uniek event op het gebied van denim. Gedurende deze week komen insiders uit de denimwereld samen tijdens Kingpins Amsterdam sourcing show; denim nerds gaan op zoek naar vintage en cutting-edgestijlen op de Denim Market; retailers en merken komen tijdens het Blueprint Festival in contact met denim lovers op een geheel nieuwe en unieke manier. Nergens in de denimindustrie zie je deze mix van merken en creativiteit.

Mocht je gewoon lekker door de stad willen struinen op zoek naar toffe denim, unieke stukken én mooie verhalen, dan ga je onder meer naar de Negen Straatjes en de Kalverstraat.

Tickets voor dit event:

T I C K E T S