Embraced is mijn nieuwe geluksbandje

Lekker vrouwelijk klinkt de titel wel, en dat is ook het gevoel wat je krijgt op Embracedjewels.nl: vrouwelijk. Toch draag ik al zo’n drie maanden met veel plezier een armbandje van het Eindhovense merk. Vol nieuwsgierigheid kreeg ik de laatste tijd vragen wat het armbandje betekende, en waar ik deze vandaan heb. Op onderstaande foto zie je mijn Embraced bandje in zijn totaliteit: minimalistisch en weinig kleur. Precies hoe ik over veel dingen nadenk.

armbandjekopie

Op de Brabantse website is het een waar keuze-walhalla. Armbandjes, kettinkjes en ringen, je vindt het allemaal terug. De persoonlijke twist die je aan je eigen pronkstuk kan geven is reuze divers. Je initialen,  sterrenbeeld of een cijfer of letter wat veel met je doet. Van de kleuren van het satijnen bandje, tot aan de kleur goud van het bedeltje (die overigens allemaal 18 karaats massief goud zijn!!). Je kan het zo gek niet bedenken, maar alles is wel mogelijk. Mocht het je nog niet opgevallen zijn, het icoontje op mijn Embraced bandje is mijn sterrenbeeld: Weegschaal. Deze heb ik zelf samengesteld via de website.

Embraced2

Drie dagen nadat ik het bandje omhad begon ik met mijn eerste motorrijles. Nu, drie maanden en negen lessen verder, is vrijdag het moment aangebroken dat ik af mag rijden. Zelf ben ik niet zo van het geloven in geluksdingetjes, maar mét het armbandje om haalde ik de voorgaande twee toetsen wel. Toch maar even om mijn pols laten vrijdag..